Това сладко момиче днес е една от най-харесваните жени в България.

...
Това сладко момиче днес е една от най-харесваните жени в България.
Коментари Харесай

Познахте ли я? Това момиче днес е една от най-харесваните жени в България

Това сладко момиче през днешния ден е една от най-харесваните дами в България. Това е фотография, която дългокраката дама е разгласила преди години в персоналния си профил в Instagram, видя Sofia24.bg. Познахте ли я? Това е Натали Трифонова, която е родена във Велико Търново, само че от дребна живее в София.

Потомка е на докторска фамилия, по тази причина всички очаквали от нея да стане доктор. Завършва 133 СОУ „ А. С. Пушкин “, а по-късно продължава образованието си в УНСС със компетентност „ Бизнес информатика “. В малкия екран попада изненадващо, след кастинг.

Четири години е част от екипа на ТВ7. Започва като водеща на прогнозата за времето, а по-късно води две излъчвания. Първо „ Градът “, а след това и „ Аз обичам вести “ – шоу за музика, кино, изкуство и просвета.

От bTV я виждат и през 2016 година я канят да заеме мястото на синоптичката Станислава Цалова, която по това време била в отпуск по майчинство. От 2019 година журналистката е измежду водещите на авторските излъчвания „ За града “ и „ Важното, казано на глас “ в ефира на bTV Radio.

От прогнозите за времето прескача на по-сериозен терен – предаването за всемирски вести и шоубизнес COOLt и новото предаване за геймъри в ефира на малкия екран – „ Геймър “. Блондинката с дълги крайници счита, че една жена притегля и впечатлява най-много, когато е положителна и радостна, по тази причина, каквото й да й се случва, се стреми да минава с усмивка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР